imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

DuGaaN.....
Saturday, January 8, 2011 ★ 9:21 PM │ (0) angels
Hai,,aslm semua,,,hmmm..msuk taun 2011 nie banyk dugaan n cabaran yg saya lalui....mane tak nye da msuk form 3,,msti la kene fokus dlm pelajaran n tak ley maen-maen agi bab taun nie da pmr....hmm :(...
tp ape kn daya..kne lah lalui nye dngn tabh.....hehe...mase ari jumaat ari tu skola de buat streaming untuk kelas 3zamrud,3topaz, n 3ratna...hmm,tp alhmdulilah saya kekal di kelas 3zamrud :)...emm,,tp ade jugak kwn-kwn yg turun....emm,sedihnye :(,,,terutama fifie..die seorng jewk yg turun kelaz ratna...kalau dulu,mase die ade kt kelaz zamrud, mesti ceria jewk kelas...tapi skrng da x best cm dulu lagi....hmmm...tapi x pe,,wlaupun kita x same kelas,, kita masih boleh rehat same-same n borak-borak same-same lagi kn.....:) emm,,ok lah,,nk buat homework n study,esk da skolah...cau dulu... :)

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
DuGaaN.....
Saturday, January 8, 2011 ★ 9:21 PM │ (0) angels
Hai,,aslm semua,,,hmmm..msuk taun 2011 nie banyk dugaan n cabaran yg saya lalui....mane tak nye da msuk form 3,,msti la kene fokus dlm pelajaran n tak ley maen-maen agi bab taun nie da pmr....hmm :(...
tp ape kn daya..kne lah lalui nye dngn tabh.....hehe...mase ari jumaat ari tu skola de buat streaming untuk kelas 3zamrud,3topaz, n 3ratna...hmm,tp alhmdulilah saya kekal di kelas 3zamrud :)...emm,,tp ade jugak kwn-kwn yg turun....emm,sedihnye :(,,,terutama fifie..die seorng jewk yg turun kelaz ratna...kalau dulu,mase die ade kt kelaz zamrud, mesti ceria jewk kelas...tapi skrng da x best cm dulu lagi....hmmm...tapi x pe,,wlaupun kita x same kelas,, kita masih boleh rehat same-same n borak-borak same-same lagi kn.....:) emm,,ok lah,,nk buat homework n study,esk da skolah...cau dulu... :)

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST