imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

pengalaman yang tidak dapat di lupakan !!!!!!!!!!!!!!
Sunday, June 26, 2011 ★ 6:08 AM │ (0) angels
asalam,,semua...pe kabar???sihat???hehe..bnyak tol soalan ku...haha,papejela....hmmm,,ari ini saya mau kongsi or cerita pngalaman yang saya lalui pada 25 and 26 jun ini....hmmm,ari yang gembira+sedih+sakit kaki+takot=hasilnye saya telah mendapat kesedaran dalam program ini.....hmmm,,sangat-sangat menghargainya especially kepada kakak-kakak fasi,,abang-abang fasi,mak uda,mak ucu,umi.....and tak lupa juga pada pihak sekolah.....hmmm,,baru tengah hari tadi pulang ke rumah,,,ku sudah mula merindui kakak fasi......
hmm sedihnya :(....hope dapat jumpa lagi pada mase-mase yang akan datang......ok,,korang nak tengok tak gamba-gamba yang sempat ku ambil,n gamba-gamba yang ku blutooth dari kawan ku..hehe...jom tengok >


akan ku simpan ! KEINDAHAN BERSAMAMU ^_^

SAME PIC !

INI JUGA SAME !

ANA PEACE....^_^

ANA N SU BERGABUNG MELETOP...HAHA ^_^

ANA N SYUHADA !

SU ! COMEL ! ^_^

ANA N AYU ! PEACE ^_^

AYU,SU,SHASHA ! ^_^

KU YANG SERABAI....HAHA...
PAPEJELA...LALALA~

SHASHA YANG CUTE,,,^_^

WOW,WOW,WOW...Ari yang sangat bezt+sedih+eppy=ari yang penoh dengan keindahan....dapat bersama dengan kawan2,,,solat same2,,makan same2,,,duduk same2,,riadah same2,,tidur same2....memang ari yang penuh dengan keindahan.......^_^...INI LAH PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT SAYA LUPAKAN............That all for today....ini lah pengalaman yang dapat saya kongsi kan bersama.....ok la,,sya mau mengemas beg dan siapkan kerja2 umah yang lom setle agi,,so cau dulu...wasalam...._ikhlas dari coretan cerita atin si eppy_

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
pengalaman yang tidak dapat di lupakan !!!!!!!!!!!!!!
Sunday, June 26, 2011 ★ 6:08 AM │ (0) angels
asalam,,semua...pe kabar???sihat???hehe..bnyak tol soalan ku...haha,papejela....hmmm,,ari ini saya mau kongsi or cerita pngalaman yang saya lalui pada 25 and 26 jun ini....hmmm,ari yang gembira+sedih+sakit kaki+takot=hasilnye saya telah mendapat kesedaran dalam program ini.....hmmm,,sangat-sangat menghargainya especially kepada kakak-kakak fasi,,abang-abang fasi,mak uda,mak ucu,umi.....and tak lupa juga pada pihak sekolah.....hmmm,,baru tengah hari tadi pulang ke rumah,,,ku sudah mula merindui kakak fasi......
hmm sedihnya :(....hope dapat jumpa lagi pada mase-mase yang akan datang......ok,,korang nak tengok tak gamba-gamba yang sempat ku ambil,n gamba-gamba yang ku blutooth dari kawan ku..hehe...jom tengok >


akan ku simpan ! KEINDAHAN BERSAMAMU ^_^

SAME PIC !

INI JUGA SAME !

ANA PEACE....^_^

ANA N SU BERGABUNG MELETOP...HAHA ^_^

ANA N SYUHADA !

SU ! COMEL ! ^_^

ANA N AYU ! PEACE ^_^

AYU,SU,SHASHA ! ^_^

KU YANG SERABAI....HAHA...
PAPEJELA...LALALA~

SHASHA YANG CUTE,,,^_^

WOW,WOW,WOW...Ari yang sangat bezt+sedih+eppy=ari yang penoh dengan keindahan....dapat bersama dengan kawan2,,,solat same2,,makan same2,,,duduk same2,,riadah same2,,tidur same2....memang ari yang penuh dengan keindahan.......^_^...INI LAH PENGALAMAN YANG TIDAK DAPAT SAYA LUPAKAN............That all for today....ini lah pengalaman yang dapat saya kongsi kan bersama.....ok la,,sya mau mengemas beg dan siapkan kerja2 umah yang lom setle agi,,so cau dulu...wasalam...._ikhlas dari coretan cerita atin si eppy_

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST