imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

netbook !
Friday, July 15, 2011 ★ 7:54 PM │ (0) angels
aslam semua,,,hujung minggu nie,,x de nk wat pape so ! kita update blog la....
haha,,,k ari nie nk citer pasal netbook...ok alhamdulilah saya terpilih sebagai salah seorang yang layak
menerima netbook nie,,,so bersyukur sangat....
smalam adalah ari penerimaan netbook...so apalagi penat la jugak beratur kn...but tak pe la janji kita dapat kan???haha,,,,netbook nie pon ne kongsi ngan eka n amy...coz satu klurga yang dapat sorang je.....
balek2 uma je troz test...exited la katekan...haha....cehh..wah....
n akhir kali nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pihak yang terlibat dalam pengagihan netbook nie....
^_^
ok la semua,,saya mau wat kerja kola yang lom setle agi..
coz mama suda bising asyik mengadap blog je..haha
k bye2 n wasalam...
_ikhlas dari coretan cerita atin si eppy_




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
netbook !
Friday, July 15, 2011 ★ 7:54 PM │ (0) angels
aslam semua,,,hujung minggu nie,,x de nk wat pape so ! kita update blog la....
haha,,,k ari nie nk citer pasal netbook...ok alhamdulilah saya terpilih sebagai salah seorang yang layak
menerima netbook nie,,,so bersyukur sangat....
smalam adalah ari penerimaan netbook...so apalagi penat la jugak beratur kn...but tak pe la janji kita dapat kan???haha,,,,netbook nie pon ne kongsi ngan eka n amy...coz satu klurga yang dapat sorang je.....
balek2 uma je troz test...exited la katekan...haha....cehh..wah....
n akhir kali nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pihak yang terlibat dalam pengagihan netbook nie....
^_^
ok la semua,,saya mau wat kerja kola yang lom setle agi..
coz mama suda bising asyik mengadap blog je..haha
k bye2 n wasalam...
_ikhlas dari coretan cerita atin si eppy_




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST