imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

wa ari yng eppy ! haha
Tuesday, July 5, 2011 ★ 3:31 AM │ (0) angels
aslam,,hai semua! emm lame suda x update....rndu pulak...so ari nie la mau post....ari nie ari yang appy coz,,ari nie dapat blaja buat sardin gulung,,,,n smbil2 tu dapat rasa biskut serpihan coklat,,,emmm,sedap gila !!!!haha...nasib ku x puasa ari nie...haha...but sedih coz tak dapat wat kek coklat....sbb datang lmbat pegi bilik kh....emm,x pe la janji dapat tau mcm ne kaedah2 pmbuatannya.....haha....eppy sangat....emm,,agi satu ari nie appy sangat coz mama kuna bagi kita baju....haha...really eppy la...haha..^_^...korang nak tengok tak baju yang mama kuna bagi.....jom2 tengok same2 haha.....
i like it^_^

ku juga suke corak ini.....^_^

i love it very much....^_^
thanx to mama kuna n kuna tooo.....
sayang kamo ketat_ketat_ketat....hahahaha

we korang nak tengok x budak yang bagi ku baju nie....haha jeng_jeng_jeng
sayang budak nie ketat_ketat_ketat la.....hahaha ^_^

_ikhlas dari coretan cereta atin si eppy_^_^

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
wa ari yng eppy ! haha
Tuesday, July 5, 2011 ★ 3:31 AM │ (0) angels
aslam,,hai semua! emm lame suda x update....rndu pulak...so ari nie la mau post....ari nie ari yang appy coz,,ari nie dapat blaja buat sardin gulung,,,,n smbil2 tu dapat rasa biskut serpihan coklat,,,emmm,sedap gila !!!!haha...nasib ku x puasa ari nie...haha...but sedih coz tak dapat wat kek coklat....sbb datang lmbat pegi bilik kh....emm,x pe la janji dapat tau mcm ne kaedah2 pmbuatannya.....haha....eppy sangat....emm,,agi satu ari nie appy sangat coz mama kuna bagi kita baju....haha...really eppy la...haha..^_^...korang nak tengok tak baju yang mama kuna bagi.....jom2 tengok same2 haha.....
i like it^_^

ku juga suke corak ini.....^_^

i love it very much....^_^
thanx to mama kuna n kuna tooo.....
sayang kamo ketat_ketat_ketat....hahahaha

we korang nak tengok x budak yang bagi ku baju nie....haha jeng_jeng_jeng
sayang budak nie ketat_ketat_ketat la.....hahaha ^_^

_ikhlas dari coretan cereta atin si eppy_^_^

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST