imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

i'm missing u = . =
Friday, October 21, 2011 ★ 7:51 PM │ (0) angels

aslam n hye ....
pe kabo??? sihat??
selamat pagi semua..... >.<
emm k ku nak citer kat korang...sjak tamat nye pmr....
diriku ini di landa kebosanan...haha...(sengal je ayat)....
yla nothing to do....
juz makan,tido,pegi kola,balik kola,on9....
n begitu la seterusnya....(gemok la aku !) hmmm..
haha...
k ...title "i'm missing u"
haha,,,agak pelik lorh....haha(sengal je)
k ku start citer >
k....citer nye cam nie...
sejak akhir2 nie sikap budak N ini semakin ari....semakin aku tak kenal dia sape.....(N juz samaran)
n aku ta tau knpe die jadi begitu,,,,...
jadi saya hanya perlu terus berdiam n mngalah.....
(may b itu la jalan yg terbaik) :(
memang secara jujur nya sya ialah seorang yg pendiam...
n sangat suka mngalah haha....
ta percaya???? bole la tnye my mom...haha..
k..itu saje yg nk di share same korang....
(citer ini tidak di ajukan kpd sesiapa,tapi kalo ade yg terase,,maaf la ye)
k cau dulu wasalam,....

mood > sedih :(







Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
i'm missing u = . =
Friday, October 21, 2011 ★ 7:51 PM │ (0) angels

aslam n hye ....
pe kabo??? sihat??
selamat pagi semua..... >.<
emm k ku nak citer kat korang...sjak tamat nye pmr....
diriku ini di landa kebosanan...haha...(sengal je ayat)....
yla nothing to do....
juz makan,tido,pegi kola,balik kola,on9....
n begitu la seterusnya....(gemok la aku !) hmmm..
haha...
k ...title "i'm missing u"
haha,,,agak pelik lorh....haha(sengal je)
k ku start citer >
k....citer nye cam nie...
sejak akhir2 nie sikap budak N ini semakin ari....semakin aku tak kenal dia sape.....(N juz samaran)
n aku ta tau knpe die jadi begitu,,,,...
jadi saya hanya perlu terus berdiam n mngalah.....
(may b itu la jalan yg terbaik) :(
memang secara jujur nya sya ialah seorang yg pendiam...
n sangat suka mngalah haha....
ta percaya???? bole la tnye my mom...haha..
k..itu saje yg nk di share same korang....
(citer ini tidak di ajukan kpd sesiapa,tapi kalo ade yg terase,,maaf la ye)
k cau dulu wasalam,....

mood > sedih :(







Photobucket
OLDER POST | NEWER POST