imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

jurusan ape ku nak amek form 4 nnti??hmmmm....
Thursday, October 13, 2011 ★ 11:06 PM │ (0) angels
asalam n hey....
ari nie ku nak cita kat korang....
apa yang perlu ku amek untuk form 4 nnti....hmmm... 
kpala ini pening memikirkan nya...
emm,,btw cita2 aku ingin mnjadi engineer my b...haha(bole ke tak) :D
so kena amek sain teknologi la kot...emmm...
tak pe la...kalo kptusan pmr ok...
insya'allah aku akan keja cita2 aku...
atau pilih jurusan yg lebih baik lagi.....^_^ 
cita pasal permohonan ke asrama pulak....
saya suda mohon untuk ke asrama penuh...
but kalo dapat ta tau lagi pergi ke tidak....hmmmm
kpala ini pning memikirkannya......hmmmmm....
pape pon berserah jewk la....
ok la...
itu saje yang ingin di kongsi same korang..hehe.....
k bye...cau dlu....
wasalam....                                             



                                               

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
jurusan ape ku nak amek form 4 nnti??hmmmm....
Thursday, October 13, 2011 ★ 11:06 PM │ (0) angels
asalam n hey....
ari nie ku nak cita kat korang....
apa yang perlu ku amek untuk form 4 nnti....hmmm... 
kpala ini pening memikirkan nya...
emm,,btw cita2 aku ingin mnjadi engineer my b...haha(bole ke tak) :D
so kena amek sain teknologi la kot...emmm...
tak pe la...kalo kptusan pmr ok...
insya'allah aku akan keja cita2 aku...
atau pilih jurusan yg lebih baik lagi.....^_^ 
cita pasal permohonan ke asrama pulak....
saya suda mohon untuk ke asrama penuh...
but kalo dapat ta tau lagi pergi ke tidak....hmmmm
kpala ini pning memikirkannya......hmmmmm....
pape pon berserah jewk la....
ok la...
itu saje yang ingin di kongsi same korang..hehe.....
k bye...cau dlu....
wasalam....                                             



                                               

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST