imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

trip to kl.....
Thursday, November 24, 2011 ★ 6:56 AM │ (0) angels
assalamualaikum n hai korang =) malam ni x de nak wat pape..,..tengok tv pon tade mood...so kita updates blog la ye haha(k sengal XD) korang nak tau ta???kaki aq nie sakit mcm nak patah kowt haha XD~ tahan jek la...naseb baek mama tolong urut kan...sampai tertido aq haha....(thnx mama <3 )...ehh korng,,nak tau x??? tadi saya masak nasi goreng haha(bangga sekejap haha)...tapi masin sikit jewk kowt haha XD~ pape pon sedap meyhhh...haha..korng nak tau ta sebb pe saya sakit kaki....haha sebab penat berjalan...n kalo korang nak tau ari selasa lepaz saya ade ekowt trip to kl...haha enjoy gila kowt <3....walaupown sakit kaki XPE....sy terime haha...best kowt..haha..thnx to shai cozz mau ekowt trip ini =) n agi stu time trip nie dapat jumpe ngn kawan lame yg da pinda skola...budax itu ialah shera...shera skrng suda smkin tinggi n lawak die still cam dlu haha....never change budax ini :) mase trip ini pon kawan nabila pown ade tyme tu,,i m sory sbb ta jalan n bual2 ngn kowang..(haha tawu jewk la saya nie pemalu takowt na tegor org hehe ~)sowi again :(
haha,,tyme kat zoo,,saya ade beli harimau ! haha patung harimau k...sayng sngat kat harimau tu...to aji > dont touch my tiger ok haha XD....haha owh k suda penat berceloteh tyme to share pic....korng nak tngok ta???k meyh kita tngok >>>>


aji ! dont touch my tiger...

lawa pmandangan =)
tyme nie tngh mendung....

me~ 

nabila comel =)

shai >.<

MEREKA comel >.<

nabila n shera =)

peace always ~ 

shai n me :)

budak baik selalu eppy  =)

me again haha >.<

haha k....sbnrnya bnyk agi gmba yg di snap...but batery suda mau abezz ...sowi
k...suda mau tido...k bye2 wasalam gud nite =)
>ikhlas dari budak baik selalu eppy<

mood  >  sakit kaki+eppy 









Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
trip to kl.....
Thursday, November 24, 2011 ★ 6:56 AM │ (0) angels
assalamualaikum n hai korang =) malam ni x de nak wat pape..,..tengok tv pon tade mood...so kita updates blog la ye haha(k sengal XD) korang nak tau ta???kaki aq nie sakit mcm nak patah kowt haha XD~ tahan jek la...naseb baek mama tolong urut kan...sampai tertido aq haha....(thnx mama <3 )...ehh korng,,nak tau x??? tadi saya masak nasi goreng haha(bangga sekejap haha)...tapi masin sikit jewk kowt haha XD~ pape pon sedap meyhhh...haha..korng nak tau ta sebb pe saya sakit kaki....haha sebab penat berjalan...n kalo korang nak tau ari selasa lepaz saya ade ekowt trip to kl...haha enjoy gila kowt <3....walaupown sakit kaki XPE....sy terime haha...best kowt..haha..thnx to shai cozz mau ekowt trip ini =) n agi stu time trip nie dapat jumpe ngn kawan lame yg da pinda skola...budax itu ialah shera...shera skrng suda smkin tinggi n lawak die still cam dlu haha....never change budax ini :) mase trip ini pon kawan nabila pown ade tyme tu,,i m sory sbb ta jalan n bual2 ngn kowang..(haha tawu jewk la saya nie pemalu takowt na tegor org hehe ~)sowi again :(
haha,,tyme kat zoo,,saya ade beli harimau ! haha patung harimau k...sayng sngat kat harimau tu...to aji > dont touch my tiger ok haha XD....haha owh k suda penat berceloteh tyme to share pic....korng nak tngok ta???k meyh kita tngok >>>>


aji ! dont touch my tiger...

lawa pmandangan =)
tyme nie tngh mendung....

me~ 

nabila comel =)

shai >.<

MEREKA comel >.<

nabila n shera =)

peace always ~ 

shai n me :)

budak baik selalu eppy  =)

me again haha >.<

haha k....sbnrnya bnyk agi gmba yg di snap...but batery suda mau abezz ...sowi
k...suda mau tido...k bye2 wasalam gud nite =)
>ikhlas dari budak baik selalu eppy<

mood  >  sakit kaki+eppy 









Photobucket
OLDER POST | NEWER POST