imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

appy bufday bro ngeee~
Thursday, December 8, 2011 ★ 9:16 PM │ (0) angels
assalamualaikum,hey,hai, guys korng2 pembaca n papejela~haha......korang wat pe skrng nie maklumla time cuti2 nie ngeee~haha tolong mama ke baca novel or on9 saje,, duduk ruma jewk ke???? haha bzy body sajewk haha lol.....ok start citer..ttettttttt ok smalam really penat tawuk...shopping with nabila,shera,n spupu shera aka aina for short.....(btw sedih kowt coz shai ta dapat ekowt !)...ok smasa shopping kitaorng singgah kat kdai buku tawuk....ok time tu aq terjumpa novel 'Kasih Yang Suci' ok tanpa membuang waktu...aq terozz beli....haha ingin tau lebih mendalam tentang cerita itu haha ngeeeee~ 



ok end pasal cerita smalam,,,k di kesempatan ini sy nak ucapkan 'HAPPY BIRTHDAY TO MY BRO'....semoga berjaya di dunia dan akhirat n dapat apa yang di inginkan.....haha sya suda bg adiah lorhh kat dia but my b not expensive haha.....smalam kaka balik bwk kek untuk dya(ta sempat nak snap pic hmmm).....haha k papepon next week my bufday....SO,,jgn lupa beri adiah ok.huhu >.<






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
appy bufday bro ngeee~
Thursday, December 8, 2011 ★ 9:16 PM │ (0) angels
assalamualaikum,hey,hai, guys korng2 pembaca n papejela~haha......korang wat pe skrng nie maklumla time cuti2 nie ngeee~haha tolong mama ke baca novel or on9 saje,, duduk ruma jewk ke???? haha bzy body sajewk haha lol.....ok start citer..ttettttttt ok smalam really penat tawuk...shopping with nabila,shera,n spupu shera aka aina for short.....(btw sedih kowt coz shai ta dapat ekowt !)...ok smasa shopping kitaorng singgah kat kdai buku tawuk....ok time tu aq terjumpa novel 'Kasih Yang Suci' ok tanpa membuang waktu...aq terozz beli....haha ingin tau lebih mendalam tentang cerita itu haha ngeeeee~ 



ok end pasal cerita smalam,,,k di kesempatan ini sy nak ucapkan 'HAPPY BIRTHDAY TO MY BRO'....semoga berjaya di dunia dan akhirat n dapat apa yang di inginkan.....haha sya suda bg adiah lorhh kat dia but my b not expensive haha.....smalam kaka balik bwk kek untuk dya(ta sempat nak snap pic hmmm).....haha k papepon next week my bufday....SO,,jgn lupa beri adiah ok.huhu >.<






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST