imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

suka+ duka+ takot~~
Monday, December 5, 2011 ★ 2:26 AM │ (0) angels



Assalamualaikum n hey korang2.....ape korang wat petang2 nie...hehe...engat nak maen badminton but mendung la kat luar...juz on9 fb je kowt n maen game.....wawawa....but really bosan tawuk ! hrrrr.....plan mau outing same kawan pown ta jadi coz ta de mood n dyorng may b tngh bercuti right..hrrr but nak wat cam ne....huh >.<.... 

really sedih kowt coz patung harimau aka mimi(aji yg panggil) suda menjadi milik aji....hmm,nak wat cm ne kan....pagi2 jewk bangon tido mzti patung harimau suda pada aji...hrrrr....ari2 dy akan peluk mimi n bawak mimi jalan2 kat luar rumah...haha (kata aji kesian mimi asyek duduk kat rumah je,,,haha)AJI ! AJI ! bikin aq ketawa je tauk...hahaha... =)

btw mama,,saya mau anak patung domo ! hrrr i want it....ta kira la,,12/12 is my bufday so i want it....haha lol... korang saya nak adiah haha(ta tau malu ngee) jgn pedulikan haha.....emm,lbih kurng akhir bulan 12 kputusan pmr akan keluar...really takot....korang doakn la saya semoga dapat 8A dalam pmr taun nie AMIN....






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
suka+ duka+ takot~~
Monday, December 5, 2011 ★ 2:26 AM │ (0) angels



Assalamualaikum n hey korang2.....ape korang wat petang2 nie...hehe...engat nak maen badminton but mendung la kat luar...juz on9 fb je kowt n maen game.....wawawa....but really bosan tawuk ! hrrrr.....plan mau outing same kawan pown ta jadi coz ta de mood n dyorng may b tngh bercuti right..hrrr but nak wat cam ne....huh >.<.... 

really sedih kowt coz patung harimau aka mimi(aji yg panggil) suda menjadi milik aji....hmm,nak wat cm ne kan....pagi2 jewk bangon tido mzti patung harimau suda pada aji...hrrrr....ari2 dy akan peluk mimi n bawak mimi jalan2 kat luar rumah...haha (kata aji kesian mimi asyek duduk kat rumah je,,,haha)AJI ! AJI ! bikin aq ketawa je tauk...hahaha... =)

btw mama,,saya mau anak patung domo ! hrrr i want it....ta kira la,,12/12 is my bufday so i want it....haha lol... korang saya nak adiah haha(ta tau malu ngee) jgn pedulikan haha.....emm,lbih kurng akhir bulan 12 kputusan pmr akan keluar...really takot....korang doakn la saya semoga dapat 8A dalam pmr taun nie AMIN....






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST