imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

i will miss u :(
Saturday, January 7, 2012 ★ 8:24 AM │ (0) angels

assalamualikum n hey kamu2 skalian =) okay ari nie eppy la coz WHAT ??? sya dapat beli jam bru....tapi kecewa cikit HAHA (coz sya mau warna pink tapi tade ! So sya beli warna putih coz cuma ade itu ) :( okay rindu juga dngan jam warna pink sya yg dulu....ta tau jam itu ade di mane??? sejak balik dr PD jam itu elang ! mngkin tertinggal kot.....k sedih :( 

pssssssss....k penat td jalan2 with my bro n sis....ber shopping barang2 my bro coz next week dye da masuk kolej balek >.< ow,k tadi first tyme pergi UO store kat summit....yla bru sahaja di buka....k rambang nye mata aku tengok baju2 kat situ....smpai my sis ta nak balek...wawawawa haha LOL  

tetttttttt...okay apakah motif aku meletakkan gamba domo itu HAHA (k aku pon ta tau) may b aku mau bear itu domo kot haha....not sure~ tapi biar la ku letak gmba tu,,,comel kan?? hihi (pda pndangan sya la) -.-
to korang2 ku nak wat pengumuman nie....ok lepaz nie mungkin sya suda ta aktif berblogging coz suda sebok dengan belajar n tuition...(mezti korang rindu kat sya pnye hihi...k perasan sekejap wawawa ) ~_~

to my cute diary blog i will miss u ^_^




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
i will miss u :(
Saturday, January 7, 2012 ★ 8:24 AM │ (0) angels

assalamualikum n hey kamu2 skalian =) okay ari nie eppy la coz WHAT ??? sya dapat beli jam bru....tapi kecewa cikit HAHA (coz sya mau warna pink tapi tade ! So sya beli warna putih coz cuma ade itu ) :( okay rindu juga dngan jam warna pink sya yg dulu....ta tau jam itu ade di mane??? sejak balik dr PD jam itu elang ! mngkin tertinggal kot.....k sedih :( 

pssssssss....k penat td jalan2 with my bro n sis....ber shopping barang2 my bro coz next week dye da masuk kolej balek >.< ow,k tadi first tyme pergi UO store kat summit....yla bru sahaja di buka....k rambang nye mata aku tengok baju2 kat situ....smpai my sis ta nak balek...wawawawa haha LOL  

tetttttttt...okay apakah motif aku meletakkan gamba domo itu HAHA (k aku pon ta tau) may b aku mau bear itu domo kot haha....not sure~ tapi biar la ku letak gmba tu,,,comel kan?? hihi (pda pndangan sya la) -.-
to korang2 ku nak wat pengumuman nie....ok lepaz nie mungkin sya suda ta aktif berblogging coz suda sebok dengan belajar n tuition...(mezti korang rindu kat sya pnye hihi...k perasan sekejap wawawa ) ~_~

to my cute diary blog i will miss u ^_^




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST