imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

holiday time =)
Wednesday, March 14, 2012 ★ 8:08 AM │ (0) angels
hacummmmmmmmmmmm....bersin suda...*haha berhabuk seyhhhh lamenya ta post .....indunye meyhhh....
korang rindu aq tak??? *prsan skjap.....wawawa =) assalamualaikum,, hai,haluuuu,what up korang sume.. ap kabar? hope sihat2 semuanye ._. 

eee,korang nak tawu tak...sya eppy sngat ... sbb dapat cuti hehe....yla time cuti nie je la sya dapat tngok tv puas2 n rehat cukup.....coz,,kalo time kola...seriously ta de mase nak rehat.....n lagi2 time sukan kan...*peghh smpai demam sya tawuk,suara elang,selsema,batuk.....bukan sya jewk kowt yg demam...dalam kelas tu dlam 2 3 orng la yg demam gara2 sukan..hihi antibodi kami tak kuat la... >.<

okay,naseb baik ta bnyk kerja kola cuti kali nie...weee~ tapi sya ne sedia untuk ujian lisan (time untuk menghafal)^^ hihi owh okay bru teringat omwork add math class tuition lom ciap ag la....okay ne wat la nie kan?? okay I WILL -.- emm terlanjur post nie....sya nak citer kat korang smalam sya outing bersame       sha-sha,are-na n niesa....okay really enjoy ! walaupon ape yg di harap ta menjadi....haha tapi ??? sya eppy sngat ...sbb dapat fight bowling dngan dyorng....seriously, sya tak tau maen bowling....*silakan gelak puas-puas....tapi first time fight dngan dyorang ....sya dapat strike ! k gembira tak terkata la kan? haha :D
ag stu nak citer,time kat kbox ,serius lawak... tekan lagu laen,lagu laen yg kluar haha...memang tak bole bela la kan....tiba2 kluar lagu budak2 haha...apa tunggu lagi kat citu kan,HAH terus bela la,...*membazir jewk duet 5 inggit.....hrrr -,- 

haha ,okay la.. pnat bercerita,,,korang nak tngok gmbar tak???  come on let see -------->

muka klakar seyhhh...*abaikan
niesa n me ._.


sha-sha n niesa ^_^



besar kn reben tu haha...


saya =))


big apple plusss cool blog
#peghh cool meyhh >.<

bowling time ^^

pssss,sowi ana gamba kamu tak de pulak...memory card tak ley bace la....to kuna pulak,,,rugi tak join mek ! best tawuk....okay la korang smpai di sini post untk kali nie....k wasalam 


susah la kalo tak memahami , bru saya tau.... lebih baek diam daripada berkata-kata...smile always =))



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
holiday time =)
Wednesday, March 14, 2012 ★ 8:08 AM │ (0) angels
hacummmmmmmmmmmm....bersin suda...*haha berhabuk seyhhhh lamenya ta post .....indunye meyhhh....
korang rindu aq tak??? *prsan skjap.....wawawa =) assalamualaikum,, hai,haluuuu,what up korang sume.. ap kabar? hope sihat2 semuanye ._. 

eee,korang nak tawu tak...sya eppy sngat ... sbb dapat cuti hehe....yla time cuti nie je la sya dapat tngok tv puas2 n rehat cukup.....coz,,kalo time kola...seriously ta de mase nak rehat.....n lagi2 time sukan kan...*peghh smpai demam sya tawuk,suara elang,selsema,batuk.....bukan sya jewk kowt yg demam...dalam kelas tu dlam 2 3 orng la yg demam gara2 sukan..hihi antibodi kami tak kuat la... >.<

okay,naseb baik ta bnyk kerja kola cuti kali nie...weee~ tapi sya ne sedia untuk ujian lisan (time untuk menghafal)^^ hihi owh okay bru teringat omwork add math class tuition lom ciap ag la....okay ne wat la nie kan?? okay I WILL -.- emm terlanjur post nie....sya nak citer kat korang smalam sya outing bersame       sha-sha,are-na n niesa....okay really enjoy ! walaupon ape yg di harap ta menjadi....haha tapi ??? sya eppy sngat ...sbb dapat fight bowling dngan dyorng....seriously, sya tak tau maen bowling....*silakan gelak puas-puas....tapi first time fight dngan dyorang ....sya dapat strike ! k gembira tak terkata la kan? haha :D
ag stu nak citer,time kat kbox ,serius lawak... tekan lagu laen,lagu laen yg kluar haha...memang tak bole bela la kan....tiba2 kluar lagu budak2 haha...apa tunggu lagi kat citu kan,HAH terus bela la,...*membazir jewk duet 5 inggit.....hrrr -,- 

haha ,okay la.. pnat bercerita,,,korang nak tngok gmbar tak???  come on let see -------->

muka klakar seyhhh...*abaikan
niesa n me ._.


sha-sha n niesa ^_^



besar kn reben tu haha...


saya =))


big apple plusss cool blog
#peghh cool meyhh >.<

bowling time ^^

pssss,sowi ana gamba kamu tak de pulak...memory card tak ley bace la....to kuna pulak,,,rugi tak join mek ! best tawuk....okay la korang smpai di sini post untk kali nie....k wasalam 


susah la kalo tak memahami , bru saya tau.... lebih baek diam daripada berkata-kata...smile always =))



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST