imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

aktiviti mase cuti :)
Wednesday, June 13, 2012 ★ 6:42 AM │ (0) angels
hai haloo haloo....assalamualaikum what up guys :) hoho So budax2 skola slamt kmbali ke sekolah*blum terlmbat kn untk wish huhu...memang : / sesedih lah kan.. nak cuti ! nak cuti ! tak puas la nak rehat kat my sweet home hoho -,- but juz reda jewk ... teringat ckgu ckp hidup ini memang penoh dngan paksaan...kalo tak paksa kita tak akan menjadi seorang yg berjaya n kwasan2 sewaktu dngan nya la haha...kwang kwang kwang.. tetapi smstinya kalo nak wat sesuatu tu mzti ikhlas kerana Allah...baru ianya akan ada keberkatan...cehh dah mula da cramahnya haha 

       hey kamu,,..jgn ucap syng kalo tak ikhlas 

apa aqu merepek haha...syng tu tak semestinya untuk bf or gf  jewk kan *so jgn salah faham wink-wink :D
may be kadang-kadang ada orang yg tak tunjukkan kasih syngnya tu,,,tapi seseorang tu jgnlah anggap lain,,kerana kadang-kadang mereka tidak tunjukkan kasih syngnya itu,,may be dia tunjukkan dngan cara laen.. *juz pndngan :) 

kalo dah tau ,,.. kenapa still wat agi ..sedangkan perkara itu .....

juz may be sbgai pngajaran ...kdang-kadang perkara yang memang kita tau kita ta ley wat ,..itu la yang kita wat...hoho Biasalah kata orng normal la tu....hoho kena ubah sikap la lepaz nie...(Y)


owhhh result.....sesedih lah kan... : / boleh di katakan semuanya menurun ... okay nak mngaku la nie ... tak study sngat pon for this exam..hoho menyesal tak sudah....(pengajaran kpd aqu) :) ayah n mama pleasezzzz jgn marah saya....*takut la seyhh mase ari terbuka nnti,...jawab la ngan ayah n mama :(


heyy korang-korang ,, time cuti ari tu ade wat aktiviti ape-ape tak ??? okay , family sya ade wat barbeque..*tol tak aq eja nie hehe ..best la makan ramai-ramai n membuat kerja apa yang patut sesama seisi keluarga...really eppy <3 <3 <3 

ayam nie abg sya yg masak...aka popo

udang nie abg kdua sya yg masak...aka amy




ini hasilnya..wink-wink :)


Outing time cuti..hmm may be skali jewk...coz pokai sudah duet aqu -,- tu pun shera yng ajak...kalo tak kerana kesian kat die Coz dia da nak balek their sweet home ...terpaksa lah kan kluar ngan dia bersama-sama nbila :) *ikhlas tau nie shera hoho :D 

shera n nabila...
mereka berdua comel ^_^

aqu yang serabai *okay malu : /


                                semoga persahabatan kita kekal untuk selama-lamanya :)

okay sya nak bagi gambar nie for spe2 yng bace post nie...
jeng jeng jeng

 nie duet tabung abng saya aka amy...
hehe this is for U (^_^)
okay...thnx bce my post kali nie....
akan post agi jika tidak busy..
hoho okay tata 

ikhlas dari sya aten nadia budak baek =))





  




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
aktiviti mase cuti :)
Wednesday, June 13, 2012 ★ 6:42 AM │ (0) angels
hai haloo haloo....assalamualaikum what up guys :) hoho So budax2 skola slamt kmbali ke sekolah*blum terlmbat kn untk wish huhu...memang : / sesedih lah kan.. nak cuti ! nak cuti ! tak puas la nak rehat kat my sweet home hoho -,- but juz reda jewk ... teringat ckgu ckp hidup ini memang penoh dngan paksaan...kalo tak paksa kita tak akan menjadi seorang yg berjaya n kwasan2 sewaktu dngan nya la haha...kwang kwang kwang.. tetapi smstinya kalo nak wat sesuatu tu mzti ikhlas kerana Allah...baru ianya akan ada keberkatan...cehh dah mula da cramahnya haha 

       hey kamu,,..jgn ucap syng kalo tak ikhlas 

apa aqu merepek haha...syng tu tak semestinya untuk bf or gf  jewk kan *so jgn salah faham wink-wink :D
may be kadang-kadang ada orang yg tak tunjukkan kasih syngnya tu,,,tapi seseorang tu jgnlah anggap lain,,kerana kadang-kadang mereka tidak tunjukkan kasih syngnya itu,,may be dia tunjukkan dngan cara laen.. *juz pndngan :) 

kalo dah tau ,,.. kenapa still wat agi ..sedangkan perkara itu .....

juz may be sbgai pngajaran ...kdang-kadang perkara yang memang kita tau kita ta ley wat ,..itu la yang kita wat...hoho Biasalah kata orng normal la tu....hoho kena ubah sikap la lepaz nie...(Y)


owhhh result.....sesedih lah kan... : / boleh di katakan semuanya menurun ... okay nak mngaku la nie ... tak study sngat pon for this exam..hoho menyesal tak sudah....(pengajaran kpd aqu) :) ayah n mama pleasezzzz jgn marah saya....*takut la seyhh mase ari terbuka nnti,...jawab la ngan ayah n mama :(


heyy korang-korang ,, time cuti ari tu ade wat aktiviti ape-ape tak ??? okay , family sya ade wat barbeque..*tol tak aq eja nie hehe ..best la makan ramai-ramai n membuat kerja apa yang patut sesama seisi keluarga...really eppy <3 <3 <3 

ayam nie abg sya yg masak...aka popo

udang nie abg kdua sya yg masak...aka amy




ini hasilnya..wink-wink :)


Outing time cuti..hmm may be skali jewk...coz pokai sudah duet aqu -,- tu pun shera yng ajak...kalo tak kerana kesian kat die Coz dia da nak balek their sweet home ...terpaksa lah kan kluar ngan dia bersama-sama nbila :) *ikhlas tau nie shera hoho :D 

shera n nabila...
mereka berdua comel ^_^

aqu yang serabai *okay malu : /


                                semoga persahabatan kita kekal untuk selama-lamanya :)

okay sya nak bagi gambar nie for spe2 yng bace post nie...
jeng jeng jeng

 nie duet tabung abng saya aka amy...
hehe this is for U (^_^)
okay...thnx bce my post kali nie....
akan post agi jika tidak busy..
hoho okay tata 

ikhlas dari sya aten nadia budak baek =))





  




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST