imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

tak mau mengalah =)
Saturday, June 16, 2012 ★ 2:17 AM │ (0) angels




hai,,assalamualaikum u alls n what up ! hehe smoge sihat-sihat semuanya =) okay da lme tak letak gmbar comel assalamualaikum nie hehe ... tah nape tiba-tiba ari nie nak letak pulak *haha gedik la seyhh aqu :3 
okay...hampir sminggu latih badminton ngan my bro *hehe hobi aqu ! smbil nak menguruskan badan aqu yg gemok nie...kwang kwang kwang ..first-first memang sakit tangan la...tapi paz lame-lame tu da tak sakit dah *hah gitu la ceritanya.....n sorry la tu my bro coz ta dapat maen badminton same-same minggu nie coz puasa ! *tak larat den : / 


chaiyok ! chaiyok my bro anda mampu mengubahnya =)
smoge cepat kurus hehe


haiyoo beg ngan kasut idaman aqu....bersabar la syng oi fatin....tengah kompol duet nie .... -,-  pokai sudah aqu ... okay...homework berjaya di ciapkan...*walaupun tangan sampai melecet menyalinnya.... haiyooo nak wat cam ne...juz do it :3  . oral oh oral ...blom hafal pon,may be juz bace gitu-gitu jewk....k sya akan hafal !
walaupun dalam pemilihan kumpulan ade konflik sedikit...but alhamdullilah ianya dapat diatasi dengan baik..

bak kata mama saya 'hidup kalo tak sekepala nie memang susah'



hey kamu main cuit-cuit pulak...haha nak tau tak??? meh sini.......

*balas dendam haha 

haiyoo...tak penat ke adlina cuit-cuit aqu haha XD tangan aqu da lenguh da balas poke ko..hoho...laen kali aqu akan pastikan ko akan mengalah dengan aqu haha hoho huhu :D *sengal jewk nak lawan poke-poke nie huhu 


okay tadi edit header ...tapi macam tak lawa la hoho
macm mane okay tak?
*malz r nak wat yg baru ...biar jewk la :3

hey hai...thanx bace my post....
*ini gambar saya time nak pegi umah kerja kawin hehe
makan nasi minyak *itu favourite saye wink wink :3





   

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
tak mau mengalah =)
Saturday, June 16, 2012 ★ 2:17 AM │ (0) angels




hai,,assalamualaikum u alls n what up ! hehe smoge sihat-sihat semuanya =) okay da lme tak letak gmbar comel assalamualaikum nie hehe ... tah nape tiba-tiba ari nie nak letak pulak *haha gedik la seyhh aqu :3 
okay...hampir sminggu latih badminton ngan my bro *hehe hobi aqu ! smbil nak menguruskan badan aqu yg gemok nie...kwang kwang kwang ..first-first memang sakit tangan la...tapi paz lame-lame tu da tak sakit dah *hah gitu la ceritanya.....n sorry la tu my bro coz ta dapat maen badminton same-same minggu nie coz puasa ! *tak larat den : / 


chaiyok ! chaiyok my bro anda mampu mengubahnya =)
smoge cepat kurus hehe


haiyoo beg ngan kasut idaman aqu....bersabar la syng oi fatin....tengah kompol duet nie .... -,-  pokai sudah aqu ... okay...homework berjaya di ciapkan...*walaupun tangan sampai melecet menyalinnya.... haiyooo nak wat cam ne...juz do it :3  . oral oh oral ...blom hafal pon,may be juz bace gitu-gitu jewk....k sya akan hafal !
walaupun dalam pemilihan kumpulan ade konflik sedikit...but alhamdullilah ianya dapat diatasi dengan baik..

bak kata mama saya 'hidup kalo tak sekepala nie memang susah'



hey kamu main cuit-cuit pulak...haha nak tau tak??? meh sini.......

*balas dendam haha 

haiyoo...tak penat ke adlina cuit-cuit aqu haha XD tangan aqu da lenguh da balas poke ko..hoho...laen kali aqu akan pastikan ko akan mengalah dengan aqu haha hoho huhu :D *sengal jewk nak lawan poke-poke nie huhu 


okay tadi edit header ...tapi macam tak lawa la hoho
macm mane okay tak?
*malz r nak wat yg baru ...biar jewk la :3

hey hai...thanx bace my post....
*ini gambar saya time nak pegi umah kerja kawin hehe
makan nasi minyak *itu favourite saye wink wink :3





   

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST