imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

jalan - jalan
Friday, November 23, 2012 ★ 6:58 AM │ (0) angels

okay ! hai u all ! *kemain excited bebenor aq nmpaknya ..hoho :) yla baru balek holiday ^^ So nak share la  sedikit sebnyak pnglaman ngn korang semua ..hehe ,, Walaupun tngn sakit2 , kaki sakit2 n bdn mcm nk demam , Tapi aq happy sngt smalam .. hoho ..Okay smalam just pegi mlaka saje *yow ! bndaraya bersjarah tu ^^ hehe ...Tapi tmpat yg di tuju ialah water world afamosa n jalan2 kat bandar hilir :) 

Now start citer....pagi2 da bngun coz alarm di fon sudah berbunyi..*kalo tak bnyi , hmm mmng tertinggal la aq hoho...Yla cuti skola mmng aq slalu bngun lambat ... *ala aq rse bkn aq sorng ! korang pon same jewk kan ! 2 kali 5 jewk  :P hoho . okay pastu aq ngn adex trus siap2 n pkul 7 kitorng gerak pegi umah nbila ...Tapi bila kitorang smpai ! bas da nak gerak ke msjid untk amek orng lain...So serius kelibut gilerr time tu ! arghhh... Aq engat , aq sorng yg lambat , tapi rupanya seha pon lom dtng agi ....okay , tunggu pnya tunggu ....seha pon smpai....So bila dah ready...kitaorng pon gerak ke mlaka....



time nie kat rnr ... Seha nak beli 'jajan' untk mngalas perut...so apa agi kitorng pun beli la kat situ...ini la gmba dimana seha tak saba2 nak makn ...hoho 


aq harap nenek ko akan sembuh...
dan sihat seperti selalu :)


kira2 pkul 11...kitorng smpai kat water world afamosa....okay ! excited gila aq nak mndi....hoho ! Nie first time aq pegi kat sini,,Memang Cool la...hoho...Gmba time mandi manda takde pulaksss...coz cmera kat dlm locker ! *memang pandai btul aq kan...hrrrr ..Tapi...aq memng happy sngt...walaupun pegi ngn kwn2 .

ayah busy sngt ngn kerja..
tak pe la ...
next time pegi ngn family pulakk :)


okay puas abis mandi manda ! ...yla , puas la kan mandi...sampai kecut2 tngan ngn kaki aq...yla dr pkul 11 smpai pkul 3 ...memang terbaik ! Semua bnda aq cuba kat situ...okay aq eppy ! lepaz mndi jewk..siap2 n kumpul kat bas...sblum naik bas...kitorng makan dulu...cik anem yg masak...okay memng sedap sngat...yla perut pun da lapar...apa agi...kita makan dulu haha....trima ksih cik anem ats makann itu... :)




okay mse kat water world afamosa...seha ngn aq sempat agi cuci2 mata...haha..tapi kami hnya beli air sje hoho...nmpak tak gmbo kat ats tu..huhu :D 





kira2 pkul 6...kitorng smpai kat bandar hilir....tapi sya cume jalan2 kat area taming sari jewk...tak shopping papepon cme beli beg duet comel mama n keropok untk family....gmba yg kat atas nie kat area menara taming sari...serius lawa pmndangn pda waktu malam...wow indahnya...Kat sini smpai pkul 8...Teringin jugak nak naek beca...tapi......bas cume parking dekat jewk...So tak dapat merasa la nak naek beca... :') sedihhh...



gmba kat atas nie nmpak sngt muka kepenatannya....Fake smile hoho...Kira2 pkul 8.30 , kitorng gerak balek ke bp....pkul 10.30 malam smpai kat umah....Walaupun penat...aq gembira sngat...holiday kali nie memang best :) Esok nak pegi mlaka agi coz ada knduri kat umah mak ucu ! jalan2 agi...hoho






-----------> okay nie lah citer holiday aq....hope tak bosan membacanya...HAPPY HOLIDAY kawan2 :)











Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
jalan - jalan
Friday, November 23, 2012 ★ 6:58 AM │ (0) angels

okay ! hai u all ! *kemain excited bebenor aq nmpaknya ..hoho :) yla baru balek holiday ^^ So nak share la  sedikit sebnyak pnglaman ngn korang semua ..hehe ,, Walaupun tngn sakit2 , kaki sakit2 n bdn mcm nk demam , Tapi aq happy sngt smalam .. hoho ..Okay smalam just pegi mlaka saje *yow ! bndaraya bersjarah tu ^^ hehe ...Tapi tmpat yg di tuju ialah water world afamosa n jalan2 kat bandar hilir :) 

Now start citer....pagi2 da bngun coz alarm di fon sudah berbunyi..*kalo tak bnyi , hmm mmng tertinggal la aq hoho...Yla cuti skola mmng aq slalu bngun lambat ... *ala aq rse bkn aq sorng ! korang pon same jewk kan ! 2 kali 5 jewk  :P hoho . okay pastu aq ngn adex trus siap2 n pkul 7 kitorng gerak pegi umah nbila ...Tapi bila kitorang smpai ! bas da nak gerak ke msjid untk amek orng lain...So serius kelibut gilerr time tu ! arghhh... Aq engat , aq sorng yg lambat , tapi rupanya seha pon lom dtng agi ....okay , tunggu pnya tunggu ....seha pon smpai....So bila dah ready...kitaorng pon gerak ke mlaka....



time nie kat rnr ... Seha nak beli 'jajan' untk mngalas perut...so apa agi kitorng pun beli la kat situ...ini la gmba dimana seha tak saba2 nak makn ...hoho 


aq harap nenek ko akan sembuh...
dan sihat seperti selalu :)


kira2 pkul 11...kitorng smpai kat water world afamosa....okay ! excited gila aq nak mndi....hoho ! Nie first time aq pegi kat sini,,Memang Cool la...hoho...Gmba time mandi manda takde pulaksss...coz cmera kat dlm locker ! *memang pandai btul aq kan...hrrrr ..Tapi...aq memng happy sngt...walaupun pegi ngn kwn2 .

ayah busy sngt ngn kerja..
tak pe la ...
next time pegi ngn family pulakk :)


okay puas abis mandi manda ! ...yla , puas la kan mandi...sampai kecut2 tngan ngn kaki aq...yla dr pkul 11 smpai pkul 3 ...memang terbaik ! Semua bnda aq cuba kat situ...okay aq eppy ! lepaz mndi jewk..siap2 n kumpul kat bas...sblum naik bas...kitorng makan dulu...cik anem yg masak...okay memng sedap sngat...yla perut pun da lapar...apa agi...kita makan dulu haha....trima ksih cik anem ats makann itu... :)




okay mse kat water world afamosa...seha ngn aq sempat agi cuci2 mata...haha..tapi kami hnya beli air sje hoho...nmpak tak gmbo kat ats tu..huhu :D 





kira2 pkul 6...kitorng smpai kat bandar hilir....tapi sya cume jalan2 kat area taming sari jewk...tak shopping papepon cme beli beg duet comel mama n keropok untk family....gmba yg kat atas nie kat area menara taming sari...serius lawa pmndangn pda waktu malam...wow indahnya...Kat sini smpai pkul 8...Teringin jugak nak naek beca...tapi......bas cume parking dekat jewk...So tak dapat merasa la nak naek beca... :') sedihhh...



gmba kat atas nie nmpak sngt muka kepenatannya....Fake smile hoho...Kira2 pkul 8.30 , kitorng gerak balek ke bp....pkul 10.30 malam smpai kat umah....Walaupun penat...aq gembira sngat...holiday kali nie memang best :) Esok nak pegi mlaka agi coz ada knduri kat umah mak ucu ! jalan2 agi...hoho






-----------> okay nie lah citer holiday aq....hope tak bosan membacanya...HAPPY HOLIDAY kawan2 :)











Photobucket
OLDER POST | NEWER POST