imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

pizza 'DOUBLES F'
Friday, November 30, 2012 ★ 8:59 PM │ (0) angels


hey . hey . hey . ... mcm mne nie..da msuk bulan disember...tapi .. tapi... tapi...kerja skola lom ciap agiiiii...warghhhh gi mana nie...kena ciapkan !...arghhhh *mesti berazam untuk siapkan kerja skola nie..grrr
okay , sbnarnya may be . may be . may be.......salah aq jgk ! haha . Yla cuti nie aq asyik tengok tv , layan cerita korea n buang masa jewk....okay *menyesal giler : / 


okay,knpa tak dengar ckp mama !
knpa . knpa n knpa !
mama , slalu ckp ulangkaji pljran form 4...
wat kerja skola...
:')

tapi . tapi . tapi ..dalam aq tengok tv n  lyan citer korea tu...aq rsewk jugakss la kebosanan nya....So , aq ape agi ..time mama kluar cari barang dapur...aq kirim kat mama cheese , daging kisar , n barang - barang nak wat pizza...ohoho , sbnarnya teringin sngat nak makan pizza.. tu yang nak wat tu..hehe...sebelum nie , mse form 3 dlu ..lpz exam pmr .. ada wat pizza kat skola...So , gunakan pngalaman yang ada tu untuk wat pizza kat umah pulaksss.. ^^


ini lah muka excited nak makan pizza..
haha k.. XD 
@_@


okay pizza kali nie di beri nama ' DOUBLES F ' Coz yg buat pizza nie sya n adex sya .. Fatin n Fathiah bergabung meletup ahhh ! haha k XD .. Serius smngat giler kitaorang nak wat pizza...wat pagi - pagi pulakss tu .. nak wat sarapan untuk family tercinta..ahaksss  

Tapi . tapi n tapi...kali pertama buat .. tak jadi...hasilnya mcm lempeng .. doh pizza tu tak naek .. k sob sob se sedih : /  nak tengok rupa lempeng ala ala pizza tu ? haha k segan la .. *malu la kita *_*


SEE ! tak jadi kan...
haha..lempeng pizza mari..grrrr
*k malu ..tutup muka aha ^_<


tapi , aq tak patah semngat untuk wat agi ...
aq cuba agi wat...
Berusaha ! yewhhh ha ,..

lepaz tak jadi tu ... aq try wat agi..tapi . tapi n tapi ... kali nie , aq just wat pizza mini la kira...coz pizza nye comel jewkss *mcm aq ! aq kan comel ahakss . Okay , pizza nie aq nak suruh abg aq rase .. hehe ala ala juri la gitu..hoho .. yes ! yes ! yes ! kali nie menjadi jugak la.. huhu . cume dia ade bagi komen jugak .. kurang lembut la , kurang itu , kurang ini .. K , aq tadah jewk la telinga dngar kan..ohoho .Nak tengok pizza mini saya ! aha malu la sya *k gedikss :P 

comel kan ?
jadi la jugakss kan !
aha , k eppy ^_^


K , walaupun da jadi cikit pizza nya...
tapi . tapi n tapi ..
aq still nak wat agi pizza yg 'terbaik'
So , aq kena berusaha agi !

Segala komen , or kritikan dri abg aq .. mnjadikan aq nak wat pizza yg 'terbaik' ..*k tak boley bela ayat aq.. 
hoho , So lepaz wat pizza mini tu..aq terus siap kan pizza yg besar untuk makan pada waku petang bersama family ! So nak tengok pizza 'DOUBLES F' yang berjaya aq wat ! haha k ..*bangga tawukk :)

k ini lah dia ...
*bnyak giler cheese..aha !
tapi yg nie , belom di bakar ..


yang ini telah di bakar ..


ini lah hasil nya !
pizza 'DOUBLES F'
*sedap tawuksss ;)


Usaha Tangga Kejayaan !
So , beusaha lah untuk berjaya kawan !

Lepaz nie , abg suoh wat kek batik pulakss.. tapi barang -barang nak wat kek batik lom beli agi ... So , tunggu mama kluar blanja la kan ? tengok la nnti .. mcm mne ? Skrng nie .. nak fokus pada homework dulu ! 

Semoga homework sya akan siap sblum naek skola..
korang , doakan sya :)



owh , okay .. pinky girl is here .. eh eh eh haha...So , thanx bace my entry kali nie...hope korang -korang tak bosan membaca nya ... n ag stu nak cakap . nak cakap hmmmm nak cakap 'aq rindu giler kat kawan - kawan aq ....grrr ..Korang rindu aq tak 'kawan' ? Ofcorse , korang rindu aq kan ? haha ,, Aq da tawukk da ..*k perasan pluss perasaan haha ..dulik apa aq :P hoho 


hey 'kawan' jgn lupa bufday aq !
MW , brani ko lupa bufday I ?
yg penting > aq nak tadah tangan nie ..
tadah hadiah dari korang hoho 



----------------> i will wait for this .....  




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
pizza 'DOUBLES F'
Friday, November 30, 2012 ★ 8:59 PM │ (0) angels


hey . hey . hey . ... mcm mne nie..da msuk bulan disember...tapi .. tapi... tapi...kerja skola lom ciap agiiiii...warghhhh gi mana nie...kena ciapkan !...arghhhh *mesti berazam untuk siapkan kerja skola nie..grrr
okay , sbnarnya may be . may be . may be.......salah aq jgk ! haha . Yla cuti nie aq asyik tengok tv , layan cerita korea n buang masa jewk....okay *menyesal giler : / 


okay,knpa tak dengar ckp mama !
knpa . knpa n knpa !
mama , slalu ckp ulangkaji pljran form 4...
wat kerja skola...
:')

tapi . tapi . tapi ..dalam aq tengok tv n  lyan citer korea tu...aq rsewk jugakss la kebosanan nya....So , aq ape agi ..time mama kluar cari barang dapur...aq kirim kat mama cheese , daging kisar , n barang - barang nak wat pizza...ohoho , sbnarnya teringin sngat nak makan pizza.. tu yang nak wat tu..hehe...sebelum nie , mse form 3 dlu ..lpz exam pmr .. ada wat pizza kat skola...So , gunakan pngalaman yang ada tu untuk wat pizza kat umah pulaksss.. ^^


ini lah muka excited nak makan pizza..
haha k.. XD 
@_@


okay pizza kali nie di beri nama ' DOUBLES F ' Coz yg buat pizza nie sya n adex sya .. Fatin n Fathiah bergabung meletup ahhh ! haha k XD .. Serius smngat giler kitaorang nak wat pizza...wat pagi - pagi pulakss tu .. nak wat sarapan untuk family tercinta..ahaksss  

Tapi . tapi n tapi...kali pertama buat .. tak jadi...hasilnya mcm lempeng .. doh pizza tu tak naek .. k sob sob se sedih : /  nak tengok rupa lempeng ala ala pizza tu ? haha k segan la .. *malu la kita *_*


SEE ! tak jadi kan...
haha..lempeng pizza mari..grrrr
*k malu ..tutup muka aha ^_<


tapi , aq tak patah semngat untuk wat agi ...
aq cuba agi wat...
Berusaha ! yewhhh ha ,..

lepaz tak jadi tu ... aq try wat agi..tapi . tapi n tapi ... kali nie , aq just wat pizza mini la kira...coz pizza nye comel jewkss *mcm aq ! aq kan comel ahakss . Okay , pizza nie aq nak suruh abg aq rase .. hehe ala ala juri la gitu..hoho .. yes ! yes ! yes ! kali nie menjadi jugak la.. huhu . cume dia ade bagi komen jugak .. kurang lembut la , kurang itu , kurang ini .. K , aq tadah jewk la telinga dngar kan..ohoho .Nak tengok pizza mini saya ! aha malu la sya *k gedikss :P 

comel kan ?
jadi la jugakss kan !
aha , k eppy ^_^


K , walaupun da jadi cikit pizza nya...
tapi . tapi n tapi ..
aq still nak wat agi pizza yg 'terbaik'
So , aq kena berusaha agi !

Segala komen , or kritikan dri abg aq .. mnjadikan aq nak wat pizza yg 'terbaik' ..*k tak boley bela ayat aq.. 
hoho , So lepaz wat pizza mini tu..aq terus siap kan pizza yg besar untuk makan pada waku petang bersama family ! So nak tengok pizza 'DOUBLES F' yang berjaya aq wat ! haha k ..*bangga tawukk :)

k ini lah dia ...
*bnyak giler cheese..aha !
tapi yg nie , belom di bakar ..


yang ini telah di bakar ..


ini lah hasil nya !
pizza 'DOUBLES F'
*sedap tawuksss ;)


Usaha Tangga Kejayaan !
So , beusaha lah untuk berjaya kawan !

Lepaz nie , abg suoh wat kek batik pulakss.. tapi barang -barang nak wat kek batik lom beli agi ... So , tunggu mama kluar blanja la kan ? tengok la nnti .. mcm mne ? Skrng nie .. nak fokus pada homework dulu ! 

Semoga homework sya akan siap sblum naek skola..
korang , doakan sya :)



owh , okay .. pinky girl is here .. eh eh eh haha...So , thanx bace my entry kali nie...hope korang -korang tak bosan membaca nya ... n ag stu nak cakap . nak cakap hmmmm nak cakap 'aq rindu giler kat kawan - kawan aq ....grrr ..Korang rindu aq tak 'kawan' ? Ofcorse , korang rindu aq kan ? haha ,, Aq da tawukk da ..*k perasan pluss perasaan haha ..dulik apa aq :P hoho 


hey 'kawan' jgn lupa bufday aq !
MW , brani ko lupa bufday I ?
yg penting > aq nak tadah tangan nie ..
tadah hadiah dari korang hoho 



----------------> i will wait for this .....  




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST