imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

12.12.12
Wednesday, December 12, 2012 ★ 11:07 PM │ (0) angels

hey,hai haloooooooo , whats up...haha *terlebih pulaksss ahaha...K , bukan ap ? terlebih happy pulakss ari nie...hoho ^^ Tapi , tapi ,tapi smalam agi Happy ! Coz what ? hmmmm MY bufday Okay....hmmm korng lupa yer bufday i ? hmm tak pe , takpe ....jnji my frenz n my family engat Bufday i ....ahaksss 

12.12.12 owhhhh , tarikh yg amat brmakna untk diri aq...terharu gilerrrr dapat wish dri kwan2 n family serta dri ckgu ....owhh , terharu nya *nak nangis : /  Paztu , dpat bnyk hadiah dri kwn2 n family.. Owh, terima ksih semua :) i love u , saranghae <3 <3 <3 

Korang semua memang DAEBAK !

Smalam outing ngn kuna , shaz ,nisa ,ana , kidah ,seha....memang best.....tapi sesedih : / coz susu , fara , kina tak dpt join skali ....tak pe la...next time kita kluar sme2 Okay ! Tapi kitaorng bukan keluar suka-suka....hahu sana hahu sini...kitaorng beli brng untk naek skola for next year ^^ hah,gitu la citernya ..First , mmng nak beli beg sama ngn MW ...tapi , tapi ,tapi......Kami Tak beli beg yg sama la pulakssss ...K takpe ...nnti i cari something yg sama Okay....terlanjur i post ari nie...nak tnye MW mu tak dpt ke bnda nie mase bufday u ?

 ishh , pnat tau i buat bnda nie....
eh eh eh silap,pnat tau i tmpah benda nie ...ahaha 
ada tak MW ?


papewpon,seriussssss....malu giler ngn susu !
hehe ,susu, sory tau !
thnks susu for the wish <3

Seriuss,setiap taun mzti dpat hadiah dri kawan2 n family ....Okay , aq suka sngat....setiap hadiah dri korng amat, amat n amat bermakna bgi aq...k terharu nie .... : /  Nie , sbhagian hdiah dri korang ....


terima ksih korang :)
saranghae :')


Taun nie jugak, smbut bufday brsama my abng Mohd Fikri aka popo....hehe..kami lhir pd bulan 12...So,celebrate sama2 agi best kan ? taun nie makan kfc , pizza hut ,  secret recipe cake n vanilla cake
bersama-sma family.....okay, seriussss best gilerrrr....Tapi , sorry coz tak dapt nak share gmba....

    

Comel kan gmba yg kat ats nie ? aq curi dri MW ! huhu ....Aq siap buat header blog agi....hoho...Okay,aq da besar ! bak kata kakak aq ....taun dpn da nak SPM ...so i wish smoga aq mnjadi ank yg solehah n baik serta berjaya mndapat kputusn yg cmrlang dalam SPM taun dpn n smoga aq brjaya di dunia dan di akhirat ...Aamiin :)


comelnya gmba nie...ahaha 
sory MW...curi gmba ko...ahaha :3


hey kawan...
kita kawan kan ?
and aq harap korang la kwan dunia akhirat aq :)



So,kena bersiap sdia dari skrng ,no more fb , blogging , lyn citer korea , tngok tv n paling penting no more lazy ..agagaga...So , slmat menempuhi SPM kwn2 ku especially 5 Zamrud taun dpn ....Smoge kita berjaya :)




So , thnks ye baca my post kali nie....
hope happy mmbaca nya  :D
 ikhls dari sya MD ^__^






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
12.12.12
Wednesday, December 12, 2012 ★ 11:07 PM │ (0) angels

hey,hai haloooooooo , whats up...haha *terlebih pulaksss ahaha...K , bukan ap ? terlebih happy pulakss ari nie...hoho ^^ Tapi , tapi ,tapi smalam agi Happy ! Coz what ? hmmmm MY bufday Okay....hmmm korng lupa yer bufday i ? hmm tak pe , takpe ....jnji my frenz n my family engat Bufday i ....ahaksss 

12.12.12 owhhhh , tarikh yg amat brmakna untk diri aq...terharu gilerrrr dapat wish dri kwan2 n family serta dri ckgu ....owhh , terharu nya *nak nangis : /  Paztu , dpat bnyk hadiah dri kwn2 n family.. Owh, terima ksih semua :) i love u , saranghae <3 <3 <3 

Korang semua memang DAEBAK !

Smalam outing ngn kuna , shaz ,nisa ,ana , kidah ,seha....memang best.....tapi sesedih : / coz susu , fara , kina tak dpt join skali ....tak pe la...next time kita kluar sme2 Okay ! Tapi kitaorng bukan keluar suka-suka....hahu sana hahu sini...kitaorng beli brng untk naek skola for next year ^^ hah,gitu la citernya ..First , mmng nak beli beg sama ngn MW ...tapi , tapi ,tapi......Kami Tak beli beg yg sama la pulakssss ...K takpe ...nnti i cari something yg sama Okay....terlanjur i post ari nie...nak tnye MW mu tak dpt ke bnda nie mase bufday u ?

 ishh , pnat tau i buat bnda nie....
eh eh eh silap,pnat tau i tmpah benda nie ...ahaha 
ada tak MW ?


papewpon,seriussssss....malu giler ngn susu !
hehe ,susu, sory tau !
thnks susu for the wish <3

Seriuss,setiap taun mzti dpat hadiah dri kawan2 n family ....Okay , aq suka sngat....setiap hadiah dri korng amat, amat n amat bermakna bgi aq...k terharu nie .... : /  Nie , sbhagian hdiah dri korang ....


terima ksih korang :)
saranghae :')


Taun nie jugak, smbut bufday brsama my abng Mohd Fikri aka popo....hehe..kami lhir pd bulan 12...So,celebrate sama2 agi best kan ? taun nie makan kfc , pizza hut ,  secret recipe cake n vanilla cake
bersama-sma family.....okay, seriussss best gilerrrr....Tapi , sorry coz tak dapt nak share gmba....

    

Comel kan gmba yg kat ats nie ? aq curi dri MW ! huhu ....Aq siap buat header blog agi....hoho...Okay,aq da besar ! bak kata kakak aq ....taun dpn da nak SPM ...so i wish smoga aq mnjadi ank yg solehah n baik serta berjaya mndapat kputusn yg cmrlang dalam SPM taun dpn n smoga aq brjaya di dunia dan di akhirat ...Aamiin :)


comelnya gmba nie...ahaha 
sory MW...curi gmba ko...ahaha :3


hey kawan...
kita kawan kan ?
and aq harap korang la kwan dunia akhirat aq :)



So,kena bersiap sdia dari skrng ,no more fb , blogging , lyn citer korea , tngok tv n paling penting no more lazy ..agagaga...So , slmat menempuhi SPM kwn2 ku especially 5 Zamrud taun dpn ....Smoge kita berjaya :)




So , thnks ye baca my post kali nie....
hope happy mmbaca nya  :D
 ikhls dari sya MD ^__^






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST