imgur
Celoteh MD :)
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Lembaran Baru :)
Thursday, January 31, 2013 ★ 6:27 AM │ (0) angels

hey ..hai smua pembaca blog celoteh MD yg disayangi ! hehe *ayat jiwang ....Wah, excited nya nak tlis ! Almaklumla post yg pertama untuk tahun 2013 ....hehe...hai 2013 , hai SPM :D haha ...Okay, takutnya ...pejam celik pejam celik da berakhir bulan 1....bulan 2 bakal menyusur.....hmmmm...Wah, SPM smakin mnghampiri !!!!!!! Tahun 2013 yg penuh dengan kesibukkan , kesabaran , keberanian , ke dan macam-macam 'ke' la kan ? aha . 


tak semestinya orang yg melakukan kesalahan itu 'salah'
dan tak semestinya orang yg tidak melakukan ksalahan itu 'betul'
:) 
 
pada ari jumaat n sabtu yg lepaz , sekolah ada mngnjurkan program bgi pelajar 5Z , 5T  dan 5R bagi kecemerlangan kitaorang dan apakah hala tuju kami selepas SPM :) wah , pada mulanya.............terasa 'malas' nak pergi *jujur ..haha ...Serius , baju tak kemas , ari jumaat petang pkul 3 kena ad kat skola...pkul 3 jugak baru kluar rumah...Serius , kelibut gila ! dengan ngntoknya ! haha baru plan nak rehat-rehat and tidur  petang tu . Tapi ............ haha....*ish ish ish bnyak tol keluhannya :D hoho

provoke your inner energy.
challenge yourself
and you will achieve amazing things.
c&p 

Tapi , tapi ,...korang-korang nak tau tak.....SERIUS DAEBAK ! aka awesom gila......Best ! best ! best ! aka upin ipin.... *hishhh bape pnye bnyak aka lah kan ? ahaks ^_< Serius , tak tipu ...*jujur nie ! best sngat ! kakak-kakak n abg-abg fasi yg bnyak bagi tunjuk ajar n bnyak mmberi pngajaran , n pngalaman baru kpd kami semua :) ish ish ish bape pnye bnyak 'n' la ! haha :D . Okay, kalo korang nak tau fasi-fasi kitaorang tu ialah bekas pelajar di sekolah kami...So, kira .......jadi mentor la kpd kami :) Tapi , serius abg KO tu kan , kalo berlakon mesti dapat 'anugerah' ..haha . Menjadi kot , sentap hbis jiwa ini...fuyoooo tak dpat byngkan kmbali : / . Tapi, aku eppy sbb abg KO kene wat siput sedut...haha *ala kesiannya ,hoho . Ada suka dan ada duka...wah , memang terbaik ! 


kadang-kadang , perbuatan yg kita buat ,
tak semua orang suka....
dan kadang-kadang perbuatan yg kita buat ,
akan mnyakiti perasaan orang lain ....
>>ingatan untuk diri sendiri
& sekadar renungan :)

Okay , mase program tu kitaorang dibahagikan kepada 10 kumpulan...dan saya adalah kumpulan 9 :)
wahh, memang best....part yg paling best n yg tak dapat dilupakan ialah time debat....n kumpulan kitaorang jadi 'penghantar pizza' haha...Seriusss, ketawa smpai sakit perut..........haha memang tak boleh lupa sampai bila-bila :D

time nie dngar abng comel cakp-cakp


ini lah kumpulan 9 
fasi > abg pudin .


time nie la debat 'penghantar pizza' haha :D

nie 5 orang yg ter 'sayang' *yg kertas lipat2 tu !
yg bwh tu pulak lirik lagu :)

barisan fasi-fasi :)




Okay , hari nie bufday adex perempuan bungsu ku ...ahakss hey , hai Eka...Appy bufday...semoga pnjang umur , di murahkan rezeki dan yg paling penting no more msej2 ....engat nak PMR ! jgn nak berangan jewk...smpai penuh jerawat di muka haha*gurau jewk k ...papewpon all the best untuk PMR !

Eka :)

so, harapan aq untuk tahun 2013 ini ialah....
smoga aku mnjadi lebih rajin dari taun lepas..
smoga aq mnjadi lebih matang...
semoga aq menjadi lebih berani...
semoga aq mndapat keputusan cemrlang SPM iaitu 9A+



Post kali nie , hmmmm macam-macam ade ...so korang layan jewk la Okay ! 




So , thnks sebab membaca my post kali nie....
ikhlas dri sya > MD :)








Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
MD is here
md harap sngat dapat straight a+ for SPM 2013 :)

hey , hai, halooo n assalamualaikum pngunjung blog yg di sayangi haha *k bedekah ayat aq ! papewpon aqu hnyalah insan biasa yg ingin membuat sesuatu yg luar biasa ....insya'allah suatu ari nnti....mane tahu kan ? Okay, blog nie ,hanya suka-suki sajewk...tak de kena mngena dngn sape2 coz blog nie kira diari kedua aq :) aq nie suka shopping tau ! aq juga suka tngok citer korea ! n paling penting aq suka makan ! haha...taun nie aq SPM ...So 17 taun la kan ? bufday aq 12/12 .lahir kat bp...aq orang johor...aq harap ,aq akan jadi seorang yg baik dan menjadi kbnggaan ibu dan ayah ! ,k itu jewk la nak cakap...So,thnk you :)
Tagboard
tinggalkan jejak anda di sini :)

Links & Contacts
the great escapes to a beautiful land


madie fadh lyssa suhaila quna Dena Hana Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend Friend

Facebook
Lembaran Baru :)
Thursday, January 31, 2013 ★ 6:27 AM │ (0) angels

hey ..hai smua pembaca blog celoteh MD yg disayangi ! hehe *ayat jiwang ....Wah, excited nya nak tlis ! Almaklumla post yg pertama untuk tahun 2013 ....hehe...hai 2013 , hai SPM :D haha ...Okay, takutnya ...pejam celik pejam celik da berakhir bulan 1....bulan 2 bakal menyusur.....hmmmm...Wah, SPM smakin mnghampiri !!!!!!! Tahun 2013 yg penuh dengan kesibukkan , kesabaran , keberanian , ke dan macam-macam 'ke' la kan ? aha . 


tak semestinya orang yg melakukan kesalahan itu 'salah'
dan tak semestinya orang yg tidak melakukan ksalahan itu 'betul'
:) 
 
pada ari jumaat n sabtu yg lepaz , sekolah ada mngnjurkan program bgi pelajar 5Z , 5T  dan 5R bagi kecemerlangan kitaorang dan apakah hala tuju kami selepas SPM :) wah , pada mulanya.............terasa 'malas' nak pergi *jujur ..haha ...Serius , baju tak kemas , ari jumaat petang pkul 3 kena ad kat skola...pkul 3 jugak baru kluar rumah...Serius , kelibut gila ! dengan ngntoknya ! haha baru plan nak rehat-rehat and tidur  petang tu . Tapi ............ haha....*ish ish ish bnyak tol keluhannya :D hoho

provoke your inner energy.
challenge yourself
and you will achieve amazing things.
c&p 

Tapi , tapi ,...korang-korang nak tau tak.....SERIUS DAEBAK ! aka awesom gila......Best ! best ! best ! aka upin ipin.... *hishhh bape pnye bnyak aka lah kan ? ahaks ^_< Serius , tak tipu ...*jujur nie ! best sngat ! kakak-kakak n abg-abg fasi yg bnyak bagi tunjuk ajar n bnyak mmberi pngajaran , n pngalaman baru kpd kami semua :) ish ish ish bape pnye bnyak 'n' la ! haha :D . Okay, kalo korang nak tau fasi-fasi kitaorang tu ialah bekas pelajar di sekolah kami...So, kira .......jadi mentor la kpd kami :) Tapi , serius abg KO tu kan , kalo berlakon mesti dapat 'anugerah' ..haha . Menjadi kot , sentap hbis jiwa ini...fuyoooo tak dpat byngkan kmbali : / . Tapi, aku eppy sbb abg KO kene wat siput sedut...haha *ala kesiannya ,hoho . Ada suka dan ada duka...wah , memang terbaik ! 


kadang-kadang , perbuatan yg kita buat ,
tak semua orang suka....
dan kadang-kadang perbuatan yg kita buat ,
akan mnyakiti perasaan orang lain ....
>>ingatan untuk diri sendiri
& sekadar renungan :)

Okay , mase program tu kitaorang dibahagikan kepada 10 kumpulan...dan saya adalah kumpulan 9 :)
wahh, memang best....part yg paling best n yg tak dapat dilupakan ialah time debat....n kumpulan kitaorang jadi 'penghantar pizza' haha...Seriusss, ketawa smpai sakit perut..........haha memang tak boleh lupa sampai bila-bila :D

time nie dngar abng comel cakp-cakp


ini lah kumpulan 9 
fasi > abg pudin .


time nie la debat 'penghantar pizza' haha :D

nie 5 orang yg ter 'sayang' *yg kertas lipat2 tu !
yg bwh tu pulak lirik lagu :)

barisan fasi-fasi :)




Okay , hari nie bufday adex perempuan bungsu ku ...ahakss hey , hai Eka...Appy bufday...semoga pnjang umur , di murahkan rezeki dan yg paling penting no more msej2 ....engat nak PMR ! jgn nak berangan jewk...smpai penuh jerawat di muka haha*gurau jewk k ...papewpon all the best untuk PMR !

Eka :)

so, harapan aq untuk tahun 2013 ini ialah....
smoga aku mnjadi lebih rajin dari taun lepas..
smoga aq mnjadi lebih matang...
semoga aq menjadi lebih berani...
semoga aq mndapat keputusan cemrlang SPM iaitu 9A+



Post kali nie , hmmmm macam-macam ade ...so korang layan jewk la Okay ! 




So , thnks sebab membaca my post kali nie....
ikhlas dri sya > MD :)








Photobucket
OLDER POST | NEWER POST